Caravancamping Westkapelle

Een rustige, gezellige en goed verzorgde familiecamping.

Caravancamping Westkapelle

 

Beste gasten,

Gelukkig zijn er op de persconferentie van 13 oktober geen nieuwe maatregelen afgekondigd voor de campings. Dat betekent dat wij gewoon open blijven tot 15 november.  Wij hebben nog verschillende plaatsen beschikbaar, dus u bent van harte welkom!

Wel zijn niet alle douches en toiletten open, zowel aan de dameskant als aan de herenkant zijn 3 toiletten en 4 douches geopend.  Als deze toiletten en/of douches bezet zijn vragen wij u even buiten te wachten. Op deze manier kan iedereen voldoende afstand houden. Houdt u ook rekening met het éénrichtingsverkeer in het sanitairgebouw ?

We zullen vaker schoonmaken en ervoor zorgen  dat overal desinfecterende middelen beschikbaar zijn. Samen kunnen we ervoor zorgen dat alles goed blijft verlopen! Daarbij is het ook wel belangrijk dat u alleen naar  de camping komt als u gezond bent, wanneer u klachten heeft die veroorzaakt zouden kunnen worden door een coronabesmetting vragen wij u thuis te blijven. En vergeet niet ook hier houden we 1,5  meter afstand!

Verder vragen wij u om  alleen naar de receptie te komen en ook hier afstand te houden.  Betalen graag  voor aankomst met Ideal of overschrijving.

We wensen u nu al een fijne vakantie in Zeeland!

Hartelijke groet,

Frank en Maja Audenaerde-Huibregtse

 

 

 

 

Een goed verzorgde familiecamping!  

Caravancamping “Westkapelle” is een rustige, gezellige en goed verzorgde familiecamping op het eiland Walcheren, gelegen op 200 meter van het mooie Zuiderstrand. Het strand is bereikbaar via een lage duinovergang zonder trappen, dus ook goed toegankelijk voor wandelwagens en bolderkarren.

Lees meer over de camping