Caravancamping Westkapelle

Een rustige, gezellige en goed verzorgde familiecamping.

Caravancamping Westkapelle

 

Beste gasten,

Eindelijk mogen we dan vanaf 15 juni ook onze douches en de afwasplaats weer openen. We zijn blij dat we nu iedereen weer kunnen ontvangen! 

Wel zullen we niet alle douches en toiletten openen, zowel aan de dameskant als aan de herenkant zijn 3 toiletten en 4 douches geopend.  Als deze toiletten en/of douches bezet zijn vragen wij u even buiten te wachten. Op deze manier kan iedereen voldoende afstand houden. Houdt u ook rekening met het éénrichtingsverkeer in het sanitairgebouw ?

We zullen vaker schoonmaken en ervoor zorgen  dat overal desinfecterende middelen beschikbaar zijn. Samen kunnen we ervoor zorgen dat alles goed blijft verlopen! Daarbij is het ook wel belangrijk dat u alleen naar  de camping komt als u gezond bent, wanneer u klachten heeft die veroorzaakt zouden kunnen worden door een coronabesmetting vragen wij u thuis te blijven. 

Verder vragen wij u om  zoveel mogelijk alleen naar de receptie te komen en ook hier afstand te houden.  Betalen graag  voor aankomst met Ideal of overschrijving.

We wensen u nu al een fijne vakantie in Zeeland!

Hartelijke groet,

Frank en Maja Audenaerde-Huibregtse

 

 

 

 

Een goed verzorgde familiecamping!  

Caravancamping “Westkapelle” is een rustige, gezellige en goed verzorgde familiecamping op het eiland Walcheren, gelegen op 200 meter van het mooie Zuiderstrand. Het strand is bereikbaar via een lage duinovergang zonder trappen, dus ook goed toegankelijk voor wandelwagens en bolderkarren.

Lees meer over de camping