De Camping

Een rustig en gezellige familiecamping 

Caravancamping “Westkapelle” is een rustige, gezellige en goed verzorgde familiecamping op het eiland Walcheren, gelegen op 200 meter van het mooie zuiderstrand. Onze camping ligt tussen het bekende en drukke dorp Zoutelande en het rustigere dorp Westkapelle. Groot voordeel van onze camping is dat wij niet aan een doorgaande drukke weg liggen maar aan een rustige en toch levendige straat.  Er is een supermarkt op 50 meter met elke ochtend verse broodjes, uw dagelijkse boodschappen kunt ook daar halen. Het strand is vanaf de camping bereikbaar via een lage duinovergang zonder trappen, dus ook goed toegankelijk voor wandelwagens en bolderkarren. U hoeft geen hoge trappen te beklimmen! En aan de voet van de duinovergang  komt u bij het  gezellige Strandpaviljoen Scheldezicht, waar u niet alleen kunt genieten van een hapje en een drankje maar ook van prachtige zonsondergangen.  Maar niet alleen de ligging van onze camping is  geweldig, wij zijn ook trots op ons sanitairgebouw... schoon, ruim, verwarmd, luxe,,, ervaart u hetzelf!

Luxe plaatsen op onze caravancamping

Alle plaatsen zijn voorzien van aansluiting op stroom, water, afvoer, kabel tv en gratis wifi en geschikt voor caravans en campers.  Wij hebben ook een groot aantal verharde plaatsen die vooral in het  voor- en naseizoen uitstekend geschikt zijn voor campers.  Ons luxe, goed verzorgde en verwarmde sanitairgebouw zal u zeker aanspreken, in alle seizoenen kunt u hier op een aangename manier gebruik van maken. In ons sanitairgebouw kunt u ook privé-badkamers huren. En verder hebben wij natuurlijk ook een wasserette, speelweide en een recreatieruimte!

Wij zijn heel flexibel, u kiest uw eigen vakantie en daarom kunt bij ons ook in het hoogseizoen zelf uw aankomstdag en vertrekdag en verblijfsduur  kiezen. Uw huisdier mag ook mee, in het hoogseizoen vinden wij maximaal 1 hond per plaats wel voldoende, in het voor- en naseizoen zijn 2 honden per plaats welkom. De honden moeten wel aangelijnd zijn, ook op de eigen plaats.