Onze plaatsen

Ruime campingplaatsen

Onze camping beschikt over 35 ruime toeristische plaatsen. De normale plaatsen zijn ongeveer 95 vierkante meter groot. Alle plaatsen hebben een aansluiting op elektra (6 ampère), kabeltelevisie, water en riolering. Een aantal plaatsen (131-136)  zijn verhard en daarom zeer geschikt voor campers, maar zeker ook voor caravans.    Daarnaast beschikken wij over een aantal verharde camperplaatsen van ongeveer 60 vierkante meter met grasmat. Deze plaatsen zijn geschikt voor kleinere campers tot 6,5 meter. Op de hele camping is wifi aanwezig.  

Onze luxe caravanplaatsen

Onze  XL-plaatsen zijn ongeveer 110 vierkante meter groot en uiteraard ook aangesloten op alle voorzieningen. Op deze plaatsen is op aanvraag ook een 10 ampère aansluiting mogelijk. Ook hier is natuurlijk gratis wifi beschikbaar. Op alle onze caravanplaatsen mag u 1 auto bij de caravan zetten, auto’s van bezoekers en 2e auto’s kunt u, tegen betaling, op onze parkeerplaats aan het begin van de Joossesweg zetten.

Jaarplaatsen met alle voorzieningen

Daarnaast zijn er 80 ruime jaarplaatsen, voor toercaravans en stacaravans, eveneens aangesloten op alle voorzieningen. Al deze plaatsen zijn op dit moment verhuurd. Vanwege de lange wachtlijst kunnen wij nu ook geen nieuwe aanvragen in behandeling nemen.