Onze plaatsen

Ruime campingplaatsen

Onze camping beschikt over 35 ruime toeristische plaatsen, die alle geschikt zijn voor caravans en campers. De normale plaatsen zijn ongeveer 95 vierkante meter groot. Alle plaatsen hebben een aansluiting op elektra (6 ampère), kabeltelevisie (uitsluitend geschikt voor digitale tv), water en riolering. Een aantal plaatsen (131-136)  zijn verhard en daarom zeer geschikt voor campers, maar kunnen ook voor caravans gebruikt worden. Daarnaast beschikken wij over een aantal verharde camperplaatsen van ongeveer 60 vierkante meter met grasmat. Deze plaatsen zijn geschikt voor kleinere campers tot 6,5 meter. Op de hele camping is wifi aanwezig.  

Onze luxe plaatsen

Onze  XL-plaatsen zijn ongeveer 110 vierkante meter groot en uiteraard ook aangesloten op alle voorzieningen. Op deze plaatsen is op aanvraag ook een 10 ampère aansluiting mogelijk. Ook hier is natuurlijk gratis wifi beschikbaar. Op alle onze campingplaatsen mag u 1 auto bij de caravan zetten, auto’s van bezoekers en 2e auto’s kunt u, tegen betaling, op onze parkeerplaats aan het begin van de Joossesweg zetten.

Jaarplaatsen met alle voorzieningen

Daarnaast zijn er 80 ruime jaarplaatsen, voor toercaravans en stacaravans, eveneens aangesloten op alle voorzieningen. Al deze plaatsen zijn op dit moment verhuurd. Vanwege de lange wachtlijst kunnen wij nu ook geen nieuwe aanvragen in behandeling nemen.